Sjedeća garnitura ilustracija  - ivankovicnamjestaj.com
Fotelja - ivankovicnamjestaj.com

Novosti

 /  Administrator 5. veljače 2018.

U mjesecu zaljubljenih zaljubite se u naše spavaće sobe Rauch.

Iskoristite popust od 20% na sve modele spavaćih soba Rauch.

Velika ljetna akcija

 /  Administrator 6. srpnja 2017.

Kako bi vaš dom zasjao punim sjajem za ovo ljeto izdvojili smo interesantne i funkcionalne komade namještaja po sniženim cijenama.
Predstavljamo i novi model garniture Moon koja je po svojoj dimenziji idealna za manje prostore. Stigao je i predivan model francuskog ležaja Santorini u dimenziji 180×200 cm za koji možete odabrati željeni štof i ono najvažnije, a to je kvalitetan madrac.
Bogat izbor ormara neće vas ostaviti ravnodušnim, a osigurat ćete onaj dodatni prostor za odlaganje koji je uvijek potreban.
Posebno će vas obradovati kvalitetan vrtni program od ratana koji je sada snižen u pola cijene. Od sada ćete sigurno više uživati u ljetu na omiljenoj terasi.

Snižene artikle možete vidjeti u galeriji slika, ali ovo nije sve, ostatak snižene ponude na blagovaonski namještaj pogledajte u našim poslovnicama u Širokom Brijegu, Mostaru i Trebinju.

 

Nove web stranice

Nove web stranice www.ivankovicnamjestaj.com

 /  Administrator 17. lipnja 2017.

Dobrodošli na naše nove web stranice www.ivankovicnamjestaj.com. Ovdje se možete upoznati s osnovnim informacijama o nama i našem prodajnom asortimanu, te nas kontaktirati za bilo kakve dodatne informacije.

Unaprijed se radujemo vašem interesu.